about-us-image-omring.png

Omring

De Omringwinkel is onderdeel van Omring. Omring heeft al meer dan honderd jaar haar wortels in West-Friesland en de Kop van Noord-Holland. Voor ruim 10.000 cliënten en hun mantelzorgers zijn wij altijd in de buurt op het moment dat goede zorg en ondersteuning nodig is. Van verzorging tot gespecialiseerde verpleging, van logeermogelijkheden tot revalidatie, en van Hoorn tot en met Texel. Zowel thuis als op een van onze 26 woonzorglocaties dragen wij met 3.300 medewerkers en 2.000 vrijwilligers met zorg bij aan de kwaliteit van samen leven. 

Ons assortiment

De Omringwinkel heeft een ruim assortiment kwaliteitsartikelen en hulpmiddelen voor mensen met een chronische of tijdelijke aandoening. Het hele assortiment is erop gericht om kwaliteit van leven te verbeteren, zowel binnen als buiten het huis. Naast diverse handige hulpmiddelen om dagelijkse activiteiten te vereenvoudigen en/of mobiel te blijven, kun je bij ons ook diverse therapeutische hulpmiddelen en artikelen voor de verzorging van blessures. Wij treden zoveel mogelijk in overleg met verpleegkundigen, ergotherapeuten en fysiotherapeuten bij de keuze van onze artikelen en merken. 


De Omringpas

De Omringpas biedt volop voordeel! Zo krijg je korting in diverse winkels, op verschillende verzekeringen bij Univé en Zilveren kruis, op diensten aan huis zoals de maaltijdbezorging en woningaanpassingen. Bovendien organiseren wij diverse (digitale) trainingen en cursussen voor gezondheid en vitaliteit, exclusief voor pashouders. 

Met de Omringpas ontvang je altijd 10% korting op het hele assortiment van de Omringwinkel, zowel online als offline. Ook profiteer je van gratis huurdagen op onder andere krukken, rollators, rolstoelen en looprekken. Meer informatie over de Omringpas of wil je er een bestellen? Klik dan hier.  

about-us-image-healthy.png

De Omringwinkel

about-us-image-our-shops.png

Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Dan ben je in onze Omringwinkels op het juiste adres. In onze vijf fysieke winkels vind je een ruim assortiment zorg- en welzijnshulpmiddelen en verschillende huurartikelen. Onze medewerkers beschikken over de juiste kennis om jou te helpen met al je zorgvragen. De Omringwinkel is de plek voor advies, verkoop en verhuur van (medische) hulpmiddelen.