Product afbeelding popup

Specificaties

Merk Medzorg
Referentie 8745

Meer informatie

Wat is Ice Power?:
Ice Power is een gel dat verkoelend werkt met als doel het verminderen van pijn, bevorderen van de doorbloeding en het bevorderen van natuurlijk herstel na inspanningen. De gel is gemaakt van slechts natuurlijke stoffen zoals menthol en eucalyptus. Ice Power is ontwikkeld zodat het snel door de huid opgenomen wordt, zuinig in gebruik en zorgt voor snelle, langdurige en effectieve klachtvermindering.

Ice Power ter behandeling van?:
Ice Power gel kan gebruikt worden ter behandeling van onder andere; overbelaste spieren en gewrichten, (sport)blessures, rug-, nek- en schouderpijn, knie of heupklachten, reumatische pijnen, krampen, zwellingen, kneuzingen en zelfs te gebruiken bij hoofdpijn, jeuk en groeipijn.

Dit zou handig kunnen zijn

Ice Power Cold Gel roller 75ml

0/10 (0 reviews)

Over dit product

De Ice Power Roller werkt verfrissend en bevat natuurlijk stoffen zoals menthol en eucalyptus. Eenvoudig te gebruiken op plaatsen waar je moeilijk bij kunt. Je kunt op deze manier makkelijker bij je rug, nek of schouders komen. Ook is de Ice Power Roller ideaal om te gebruiken tijdens het sporten. Door de rolfunctie komt de gel niet aan je handen te zitten, waardoor het eenvoudig aan te brengen is op de pijnplek. De gel is voor iedereen geschikt.

Lees meer
Aantal:
Prijs:
€ 12,95
Met Omringpas:
€ 11,65
Je moet ingelogd zijn
Voorraad:

Voorraad

Hulp nodig? Hulp nodig?
088 - 206 88 88