Product afbeelding popup

Specificaties

Merk Uccello
Referentie 102310
Gewicht 820 gram
Inhoud 1,5 liter

Meer informatie

De Uccello waterkoker heeft een rond design en is voorzien van een uniek kantelmechanisme. Hierdoor onderscheidt de Uccello zich van andere waterkokers en inschenkhulpen. Door het ronde design wordt het water als het ware naar de meest optimale schenkpositie verplaatst. Het ingenieuze kantelsysteem zorgt ervoor dat er weinig kracht is vereist voor het maken van de kantelbeweging.
Dankzij de ingebouwde gewichtsverdeling kan de ketel met één vinger worden gekanteld. Het gewicht wordt verdeeld over de hele arm in plaats van op de vingers en polsen.
Door de taps toelopende schenktuit loopt het water er geleidelijk uit en is er minder kans op spetteren of ‘er naast schenken’. De anti-slip voetjes houden de waterkoker veilig op zijn plek.
De praktische contrasterende kleuren helpen personen met dementie en slechtzienden bij het onderscheiden van de verschillende delen van de waterkoker. Inclusief easy touch knopje om het deksel te openen en sluiten.

Inhoud 1,5 liter (6 kopjes).

Dit zou handig kunnen zijn

UCCELLO WATERKOKER

0/10 (0 reviews)

Over dit product

Door het ergonomische ontwerp van de Uccello waterkoker schenkt je probleemloos en veilig heet water in. Het handige kantelmechanisme is uitermate geschikt voor personen met beperkte kracht en mobiliteit.

Lees meer
Aantal:
Prijs:
€ 64,95
Met Omringpas:
€ 58,46
Je moet ingelogd zijn
Voorraad:

Voorraad

Hulp nodig? Hulp nodig?
088 - 206 88 88