Product afbeelding popup

Specificaties

Merk Premis
Referentie 100143
Maximaal gebruikersgewicht 125 kg
Eenheid Enkelvoud
Handgreep type Anatomisch
Manchet keuze Gesloten
In hoogte verstelbaar 75 tot 100 cm

Meer informatie

Deze kruk heeft een een breder handvat en een gesloten manchet. Bij een gesloten manchet kun je de kruk om je bovenarm laten hangen als je het handvat los laat. Dit is erg handig als je bijvoorbeeld in de winkel bij een kassa staat, zodat je je handen vrij hebt om te kunnen betalen.

Anatomische handvaten
De anatomische handvaten bieden extra comfort. Doordat de handvaten voorgevormd zijn naar de vorm van de handen, leg je je je hand automatisch op de juiste plek om het handvat. Het handvat biedt tevens voldoende draagvlak voor de duimwortel, waardoor je een goede grip behoudt.

Comfort en eigen stijl
De Premis Anatomische Elleboogkruk is naast een anatomisch handvat voorzien van nog meer aangename details. Zo beschikt de kruk net zoals alle andere Premis Elleboogkrukken over een anti-rammel Verstelling. Deze verstelling zorgt ervoor dat de kruk bijna geruisloos is wanneer je deze op de grond zet. 

Om de kruk goed te laten passen bij je eigen smaak, bieden wij deze kruk in diverse kleuren aan. Van rustig en tijdloos zwart tot mooi blauw.

Alle elleboogkrukken die verkocht worden van het merk Premis Medical zijn CE gekeurd. Tevens voldoet dit artikel vanuit de ISO 9001 en 13485 certificering aan de ISO standaarden voor Medische Hulpmiddelen. Hierdoor kan je er op vertrouwen dat de krukken die je aanschaft veilig te gebruiken zijn en de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Let op: de krukken worden verkocht per stuk!

Dit zou handig kunnen zijn

Premis Elleboogkruk Anatomisch Handvat

0/10 (0 reviews)

Over dit product

De Premis Anatomische Elleboogkruk is voor kort tot langdurig gebruik. Indien je langdurig gebruik (hebt) (ge)maakt van elleboogkrukken, dan weet je vast hoe zeer je handen soms kunnen gaan doen. Dit komt doordat je handen tijdens het gebruik continue de schakel tussen de kruk en je lichaam zijn. Als je op de krukken leunt, leun je ook op je polsen en handen. Om de druk op je polsen en handen meer te kunnen ontlasten, is deze kruk voorzien van een anatomisch gevormd handvat.

Lees meer
Kleur:
Maatvoering:
Aantal:
Prijs:
€ 20,00
Met Omringpas:
€ 18,00
Je moet ingelogd zijn
Voorraad:

Voorraad

Hulp nodig? Hulp nodig?
088 - 206 88 88