Product afbeelding popup

Specificaties

Merk Defa
Referentie 1646
Maximaal gebruikersgewicht 120 kg

Meer informatie

Het orthopedisch zitkussen van Defa verbeterd de zithouding en corrigeert de bekken en de rug. Dit Defa zitkussen heeft een hellingshoek en kantelt het bekken licht naar voren, zodat je in een ergonomisch goede zithouding aanneemt. Hierdoor zit je met dit orthopedisch zitkussen goed rechterop en minder met een onderuit gezakte, bolle rug wat uiteindelijk voor rugklachten kan gaan zorgen. De actieve ondersteuning van het zitkussen corrigeert de zithouding waardoor rugklachten kunnen worden voorkomen.

Ergotherapeuten en fysiotherapeuten adviseren dit rugkussen ter preventie van rugpijn, rugklachten en zitklachten. Met dit orthopedisch zitkussen voorkom je spanning in jouw rug, nek, en schouders tijdens het zitten. Het Defa wigvormig kussen biedt ondersteuning van de rug tijdens het zitten thuis, op het werk of onderweg in de auto. Dit Defa zitkussen is universeel toepasbaar op elke stoel.

Dit zou handig kunnen zijn

WIG ZITKUSSEN

0/10 (0 reviews)

Over dit product

Een Defa wigkussen is een voorgevormd zitkussen dat ervoor zorgt dat de gebruiker een goede zithouding aanneemt. Het kussen corrigeert de houding van het bekken en de rug. Zo wordt spanning in de nek, schouders en/of rug van de gebruiker voorkomen. Ook voorkomt dit zitkussen dat de gebruiker wegglijdt uit de stoel. 

Lees meer
Aantal:
Prijs:
€ 44,00
Met Omringpas:
€ 39,60
Je moet ingelogd zijn
Voorraad:

Voorraad

Hulp nodig? Hulp nodig?
088 - 206 88 88