Product afbeelding popup

Plus- en minpunten

 • +
  Dit is dé rollator geschikt voor alle terreinen
 • +
  Stabiel en erg gebruiksvriendelijk
 • +
  Ondanks de grote wielen zeer wendbaar
 • +
  Rugsteun zorgt voor een extra 'steuntje in de rug'

Specificaties

Merk Topro
Referentie 102440
Gewicht 8.9 kg
Zitbreedte 45.5 cm
Zithoogte 62 cm
Opvouwbaar Ja
Materiaal Aluminium
Inclusief rugband Ja
Inclusief tas Ja
Hoogte verstelbaar Ja

Meer informatie

Waarom de Topro Olympos ATR Off Road met rubber banden?

Ben je op zoek naar een stabiele rollator voor binnen en buiten? Dan is de Topro Olympos de ideale rollator. Met de Topro Olympos ga je stabieler de weg op, dankzij de bredere voorbanden en soft wielen. Deze banden zorgen namelijk voor meer grip bij ‘lastige’ ondergronden. Het brede frame in combinatie met de dikke banden zorgen voor een veilig, stabiel gevoel. Dit type rollator zorgt ervoor dat je dagelijkse (buiten)activiteiten met meer gemak kunt (blijven) uitvoeren. 

De Topro Olympos is daarnaast een rollator die je gemakkelijk kunt inklappen en daardoor dus ook heel eenvoudig is op te bergen.
Een ander groot voordeel van deze rollator is de drempelhulp. Hierdoor is een drempel of stoep geen enkel probleem, want deze rollator gaat er moeiteloos overheen.

Tips van onze fysiotherapeut bij het kopen van een rollator:

 • Laat je altijd goed adviseren voor je een rollator koopt. Bezoek bijvoorbeeld eens één van onze fysieke Omringwinkels. Hier kun je verschillende rollators testen en wordt je geholpen door deskundige medewerkers. Zij kunnen je adviseren bij het kiezen van de juiste rollator die past in jou levensstijl. Ook kunnen zij je helpen bij het kiezen van de juiste maat. In de Omringwinkel Hoorn kun je testen op een rollatorparcours met verschillende ondergronden, zoals gras, steen en tapijt.
 • Heb je een rollator gekocht of ben je er van plan een te kopen? Schrijf je dan eenmaal per jaar in voor één van onze rollatorchecks. Tijdens de rollatorcheck wordt jouw rollator nagekeken door een technische medewerker met kennis van rollators. Tijdens deze check wordt er ook gekeken of de afstelling van je rollator nog goed is. Meer informatie: Rollatorcheck

Dit zou handig kunnen zijn

Rollator Topro Olympos ART Off Road

0/10 (0 reviews)

Over dit product

De rollator Topro Olympos ATR Off Road is een lichtgewicht rollators die comfortabel in gebruik is. Door de schokabsorberende off road wielen rij je makkelijk over alle wegen heen. Zelfs in het bos of over grindpaden.

Let op! moet zelf in elkaar gezet worden.

Lees meer
Kleur:
Maatvoering:
Aantal:
Prijs:
€ 479,00
Met Omringpas:
€ 431,10
Je moet ingelogd zijn
Voorraad:

Voorraad

Hulp nodig? Hulp nodig?
088 - 206 88 88