Product afbeelding popup

Specificaties

Merk Arion
Referentie 102225
Magnetronbestendig Ja
Parfum Geparfurmeerd
Stuks 8

Meer informatie

Veel mensen hebben hulp nodig bij hun dagelijkse verzorging. Van oudsher gebruiken zorgverleners een waskom, zeep en handdoeken om bedlegerige zorgvragers te wassen. Deze methode kost veel tijd, moeite en stress voor zowel de zorgverlener als de zorgvrager.

De oplossing:
Het Swash concept biedt een hygiënische, snelle en comfortabele oplossing voor het wassen van zorgbehoevende personen. Swash maakt gebruik van washandjes en -doekjes met een speciale lotion, die de huid reinigt en beschermt. Een pakketje Swash bevat 8 washandjes of –doekjes, voldoende voor een complete lichaamswassing. Ieder lichaamsdeel wordt met een schoon washandje of –doekje gewassen. Dit betekent dat in plaats van de 4 handelingen die nodig zijn voor een traditionele lichaamswassing men met Swash een zorgvrager in één enkele handeling een gehele lichaamswassing kan bieden. Swash bevat voedende ingrediënten voor de huid, is pH huid-neutraal, vrij van zeep, latex, alcohol en kleurstoffen. Een Swash verpakking kan worden verwarmd in de magnetron wat zorgt voor meer comfort en draagt bij aan de algehele ervaring van een lichaamswassing. Het is aantoonbaar hygiënischer, beter voor de huid, beduidend comfortabeler voor de zorgvrager en zorgverlener en het bespaart waardevolle tijd en materiaalkosten(waskommen, zeep, washandjes, handdoeken, lotion, reinigingskosten en kosten van het waterverbruik).

Dit zou handig kunnen zijn

SWASH WASHAND ZONDER WATER GEPARFUMEERD

0/10 (0 reviews)

Over dit product

De ergonomische en unieke washand geeft een aangenaam gevoel op de huid en biedt een comfortabele lichaamswassing. Een uitgebalanceerde hoeveelheid lotion maakt een optimale lichaams-wassing mogelijk.

Lees meer
Aantal:
Prijs:
€ 2,49
Met Omringpas:
€ 2,24
Je moet ingelogd zijn
Voorraad:

Voorraad

Hulp nodig? Hulp nodig?
088 - 206 88 88