Bestellen en bezorgen

Je kunt al je benodigde hulpmiddelen heel eenvoudig bestellen in onze webwinkel.

1.    Voeg je artikelen toe aan je winkelmandje.
2.    Vul je gegevens in. Vergeet niet eenmalig in je account je Omringpasnummer toe te voegen voor 10% korting.
3.    Reken je bestelling af. Je ontvangt binnen een uur een bestelbevestiging van ons. Ook kun je je bestelling terugvinden in het besteloverzicht van ‘mijn account’.

Nog geen account? 
Deze kun je heel eenvoudig aanmaken tijdens het afrekenen of maak hier een account aan. Ook kun je afrekenen met een gastaccount. 

Problemen bij het bestellen?
Krijg je een melding dat je bestelling of betaling mislukt is, maar is het bedrag al wel afgeschreven? Neem dan contact op met de Omringwinkel Hoorn. Dat kan via de contactpagina.

Als je problemen hebt met bestellen, maar nog niet hebt betaald, kun je het beste je cookies verwijderen en vervolgens je browser sluiten. Probeer het vervolgens opnieuw.

Bezorgen
Een artikel dat voor 12 uur besteld is, wordt op dezelfde werkdag nog verzonden. Het pakket is dan binnen drie werkdagen bij je binnen. Als het pakket niet voorradig is duurt het maximaal zeven werkdagen. Problemen met de levering of na 7 werkdagen nog niets ontvangen? Neem dan contact met ons op via onze contactpagina.

Verzendkosten
Voor pakketpost betaal je € 4,15. Bij bestellingen vanaf € 25,- is de verzending gratis. Haal je je bestelling op in de Omringwinkel? Dan is het gratis. Retourkosten zijn altijd voor eigen rekening, ongeacht bedrag van de bestelling.

Advies
Heb je advies nodig of vragen over bepaalde producten? Ga dan naar de dichtstbijzijnde Omringwinkel of neem contact op via onze contactpagina. Onze medewerkers kunnen je voorzien van een deskundig advies op het gebied van hulpmiddelen.