Product afbeelding popup

Specificaties

Merk Premis
Referentie 100499
Materiaal Aluminium
Kleur Zwart

Meer informatie

De wandelstok zelf is gemaakt uit zeer sterk aluminium met een draaggewicht van maximaal 120 kg. Hierdoor is de stok zeer licht en makkelijk te plaatsen tijdens het lopen. Aan de onderzijde zit een stevige wandelstok dop van 19 mm met een hoog antislip gehalte zodat je altijd veilig de stok kunt neerzetten tijdens het lopen.
De Premis wandelstok is in hoogte verstelbaar van 72 t/m 95 cm zodat je deze goed op de hoogte van het lichaam kunt afstellen. Tevens is de stok standaard uitgevoerd met een anti rammel verstelling zodat deze nauwelijks geluid maakt tijdens het lopen.

Wandelstok Met Luxe TPR Handvat:
Voor het handvat van de Premis wandelstok is gekozen voor TPR. Dit zorgt ervoor dat het handvat zacht aanvoelt en een goede grip heeft en prettig voorgevormd is zodat deze comfortabel in de hand ligt en druk ontlastend is. Ook tijdens warme of zeer koude dagen blijft het handvat op normale tempratuur en de juiste grip houden. Door de speciale handgreep kun je langer met de wandelstok lopen zonder last van handen en vingers te krijgen.

Dit zou handig kunnen zijn

WANDELSTOK PREMIS TPR GREEP ZWART

0/10 (0 reviews)

Over dit product

De Premis lichtgewicht wandelstok heeft een luxe soft handvat wat voor veel comfort zorgt tijdens het lopen. De zogeheten TPR greep is 1 van de meest prettige handvatten die er voor wandelstokken verkrijgbaar zijn.

Lees meer
Aantal:
Prijs:
€ 25,00
Met Omringpas:
€ 22,50
Je moet ingelogd zijn
Voorraad:

Voorraad

Hulp nodig? Hulp nodig?
088 - 206 88 88